I'm Just A Kids


Mata gw rusak ato?
December 26, 2009, 1:23 pm
Filed under: Something Stupid Today

Gw bener2 gak tau mana yang error. Mata gw error, saraf otak gw yang udah kusut, ato emang ini dari sana nya yang udah gak bener?
Jadi pas gw lagi ngatur widget bwt blog gw ini, gw tambahin calendar. Tapi pas gw masukkin widgetnya dan gw view, hasilnya masa kya gini..

Siap2 ya.. *JENG JENGG!*

Mana yang error coba?

Karena error kya gitu, ya percuma gw pajang2 tanggalan, mending gw ilangin aja dah daripada yang liat juga malah bingung kan. hahaha..


Leave a Comment so far
Leave a comment



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: